Tanden Bleken

shutterstock_115820161

Wij zijn een gecertificeerde salon in professioneel tanden bleken.
Wij maken gebruik van non-peroxide bleekgel, waardoor de behandeling 100% veilig en pijnloos is, zelfs voor de gevoeligste tanden!

-Veilig
-Pijnloos
-Goedkoop
-Tot 12 tinten lichter
-Voldoet aan de Europese richtlijnen

Omdat ieder gebit anders is en niet ieder gebit geschikt is voor een bleek behandeling, hebben we de veel voorkomende vragen voor u op een rij gezet.

Waarom tanden bleken bij Spray Tan Ridderkerk?
Iedereen houdt van een mooie stralende lach, omdat het gebit toch ook een beetje het visitekaartje is.
De behandeling die wij uitvoeren is volledig veilig en zonder bijkomende risico’s.

Kan ik tanden bleken met gevoelige tanden?
Ja! Onze producten bevatten geen schadelijke stoffen en werkt op het glazuur oppervlak, waardoor zelfs de gevoeligste tanden gebleekt kunnen worden.

Ik heb bruggen, kronen of implantaten, kan dat?
Bij bruggen, kronen of implantaten aan de voorkant van het gebit is dit wel mogelijk, echter kleurt deze niet mee. Het is wel mogelijk om de tanden er omheen te bleken, vaak omdat een implantaat wat lichter van kleur is. De tandarts kan eventueel wel de kleur van de implantaat aan passen.

Ik ben zwanger/geef borstvoeding, kan ik dan mijn tanden bleken?
Het is beter de behandeling uit te stellen tot na de bevalling.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Aan het begin van de behandeling wordt er samen een intake formulier ingevuld.
We kijken samen naar de huidige tint van de tanden door middel van de shade guide.
We reinigen de tanden, brengen de bleekgel aan en de behandeling kan starten!
Na de 1e 20 minuten onder de lamp, verwijderen we de bleekgel en brengen we nieuwe bleekgel aan.
Nadat deze weer 20 minuten onder de lamp zijn werk heeft gedaan, verwijderen we de bleekgel en kijken we samen naar het resultaat.
Toch nog iets witter? Dan herhalen we de behandeling nog eens.

Hoe lang blijft het zichtbaar?
Dit is afhankelijk van het natuurlijke verkleuringsproces van de tanden.
Gemiddeld blijft het resultaat 4 tot 6 maanden zichtbaar.
Om het gewenste resultaat te behouden, is het mogelijk om een keer in de 2 maanden terug te komen voor een opfris behandeling. Tijdens deze afspraak, zullen wij een behandeling van 1x 20 minuten uitvoeren.
Om echt het hele jaar door een stralende lach te houden, adviseren wij om eens per seizoen een behandeling te ondergaan.
Tevens bieden wij ook een speciale tandpasta aan, om het gebit te onderhouden. Te koop in de salon.

v-white-whitening-tandpasta

V-White tandpasta

V-White bevat vitaminen A, B en C en calcium peroxide.
Vitamine A bevordert het herstel van tandvlees.
Vitamine B remt de groei van bacteriën
Vitamine C stimuleert de productie van collageen.
Calcium peroxide maakt de tanden op natuurlijke wijze lichter en bevordert de verwijdering van plaque.

Veilig voor gebruik op gebleekte tanden, kronen, beugels en zelfs kunstgebitten.

Wat is het?

V-White is een whitening tandpasta die
1. Vitaminen bevat om het tandvlees te voeden en
2. Calcium peroxide om de natuurlijke witheid van de tanden te behouden.

Voor wie?

Voor iedereen die gezonde, wittere tanden wil zonder last te krijgen van gevoeligheid.

Waarom is het anders?

Deze whitening tandpasta verwijdert de aanslag, veroorzaakt door koffie, thee, tabak, etc… van het gebit, waardoor de tanden hun natuurlijke witheid terugkrijgen. De vitaminen dringen door in het tandvlees. Gezond tandvlees is een onderbelicht aspect bij het verkrijgen van een witte lach!

Hoe gebruik ik het?

Gebruik 2 maal daags een hoeveelheid V-White ter grootte van een erwt op een droge tandenborstel. Poest uw tanden goed gedurende twee minuten in kleine cirkels. Goed spoelen met water en uitspugen.

Belangrijkste voordelen?

Verwijdert vlekken en aanslag
Helpt bij het voorkomen van gaatjes
Bevat vitaminen voor gezonder tandvlees
Niet-schurend.
Beschadigt het tandglazuur niet.